QA manuelno testiranje softvera

4.9/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Biti tester je zanimljiv i kreativan posao. Zadatak testera je povezan sa onim što programeri rade, ali se dosta i razlikuje od posla programera. Tester pokušava da putem uobičajenih i neuobičajenih načina korišćenja softvera dođe do informacija o eventualnim greškama u softveru.

Kurs Manuelno testiranje pomoći će vam da naučite najnovije veštine i tehnike koje testeri primenjuju u svom radu. Ovaj kurs biće vam odlična osnova za uspešan rad u IT kompanijama na mnogobrojnim pozicijama, a neke od njih su: Software tester, QA Engineer, Business Analyst.

Ukoliko imate interesovanja, ove veštine mogu vas podstaći da se u budućnosti bavite programiranjem u nekom programskom jeziku po želji.

Prosečna plata profesionalca

Zanimanja poput Software tester, QA Engineer, Business Analyst sve su popularnija u Srbiji, a u zavisnosti od kompanije i radnog iskustva prosečna plata za ove pozicije može biti i oko 150.000 dinara na mesečnom nivou.

Šta je potrebno?

  • Za pohađanje kursa potrebno je osnovno poznavanje rada na računaru
  • Nije neophodno prethodno teorijsko ili praktično iskustvo u testiranju

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa  
  • Sertifikat na srpskom jeziku  
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Autorka kursa Manuelno testiranje je Marija Jović. Završila je Visoku tehničku školu u Nišu na smeru Savremene računarske tehnologije. Poseduje iskustvo na pozicijama QA tester i Business Analyst u internacionalnim IT kompanijama. Interesuje se za neprekidno usavršavanje iz oblasti IT tehnologija, voli Meetup-ove i IT konferencije.

Šta mogu da očekujem?

Po upisu kursa Manuleno testiranje dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji Vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da Vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.9

ocena kursa
I
Ivan Rajkovic

Sve je korektno odradjeno.Jedino sto bih Vam predlozio je da ako postoji mogucnost da malo unapredite izbor kurseva.Recimo napredna Java,napredni Python,automatsko testiranje softvera itd.

J
Jelena Mijokovic

Izuzetno sam zadovoljna brzinom rada mentora. Zadaci su pregledani blagovremeno a završni zadatak je pregledan odmah narednog dana.Puno hvalaSrdačan pozdrav

Neda Colovic

Kurs je super, nadam se da ce biti i neki novi da se produbi ovo sto smo radili, recimo za Scrum.

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Prijavi se još danas po ceni od 1,499rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas