Programski jezik R za Data Science

4.9/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Na ovom kursu usavršićete fundamentalna znanja programskog jezika R koji je jedan od najkorišćenijih za big data analizu i statističku obradu podataka, kao i za njihovu efektnu vizualizaciju. Svake godine se broj korisnika R povećava za oko 40% što dovodi do sve veće potrebe za kursevima i obukama iz ovog jezika. R svakodnevno koriste kako Data analysts tako i čitave orgaizacije u području brzorastuće oblasti Data science.

Prosečna plata profesionalca

Prosečna plata osoba koje rade sa jezikom R dostiže i do 150.000 RSD.

Šta je potrebno?

  • Osnovno poznavanje rada na računaru
  • Volja i želja za sticanjem novih znanja

Koja ću znanja steći?

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju: 

  • Potvrdu o pohađanjuj kursa 
  • Sertifikat na srpkom jeziku 
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Autorka kursa je Anđelka Džida. Anđelka poseduje višegodišnje iskustvo u programiranju, kao i u pedagoškom radu sa više hiljada polaznika kurseva i obuka iz programiranja. Dobitnik je nagrade Majstor programiranja u konkruenciji od preko 1000 takmičara. Nosilac je ECDL sertifikata, Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions sertifikata i deo Innovation Attitude (INAT) Summit tima. Trenutno razvija sopstvenu Android aplikaciju za pomoć turistima koji posete Srbiju. Govori tečno nemački i engleski jezik.

Recezent: Recenzent kursa je dr Ana Ranitović, postdoktorand iz antropologije na Univerzitetu u Oksfordu, research analytics policy advisor na Univerzitetu u Groningenu i izvršni direktor Kampstera. Poseduje desetogodišnje internacionalno radno iskustvo kao analitičar u okviru kojih koristi i programski jezik R za upravljanje velikim količinama podataka i za njihovu vizualizaciju. Osim posedovanja prakse, prošla je i obuke iz Programskog jezika R i Vizualizacije sa prorgamskim jezikom R u Centru za informacione tehnologije Univerziteta u Groningenu.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.  

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Sadržaj kursa

Test za sertifikat

Nakon što završite kurs, imate priliku da polažete završni test za sertifikat.

Prijavi se još danas po ceni od 1,199rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas