Priprema, pozor, sad! BLACK FRIDAY počinje, cene od 999rsd!

Obuka za negovatelje starih

4.9/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Starenje je teško za sve članove porodice. Roditeljima je teško da prihvate da su zavisni od pomoći svoje dece.  Njihovoj deci je teško da prihvate činjenicu da su njihovi roditelji nemoćni i nisu ono što su za njih bili tokom celog života. 

Roditelji se usporavaju i imaju previše vremena za sebe.

Njihova deca nemaju vremena zbog obaveza prema poslu, svojoj porodici, ljubimcima, hobijima i sličnim svakodnevnim potrebama.

Starim ljudima je potrebna nega, pažnja i nečija toplina kako bi svoje dane provodili u miru i prijatnosti.

Njihova deca nemaju ponekad dovoljno strpljenja i razumevanja, pa to često izgleda kao da nemaju ljubavi za svoje roditelje.

Potrebna je između njih osoba koja razume obe strane, a na prvom mestu u sebi oseća empatiju i potrebu da pomaže starim i bolesnim osobama.

Ukoliko ste to vi ovaj kurs će vam pomoći da steknete veštine i znanja kojima ćete osnažiti sebe u profesiji za čiji je početak dovoljno da volite stare ljude i da ste zaiteresovani za ono što sve nas čeka: a to je strost.

Ljudski vek je produžen zahvaljujući medicini, ali je zbog toga nega starih lica postala zahtevnija. Nije retko da osoba od 85 godina ima nekoliko bolesti: hipertenziju, dijabetes, demenciju i da živi sa svojim supružnikom koji boluje od Parkinsona, ima probleme sa varenjem ili spavanjem. Svaka bolest nas menja. Tako partneri koji su proveli 50 – 60 godina zajedno pod uticajem bolesti bivaju promenjeni i ponekad izgleda kao da je svako partner više svojim bolestima nego supružniku. Kompetencije koje ćete steći ovim kursom pomoći će starim licima da i dalje žive svoj život dostojanstveno, bez straha i napetosti koje nam svaka bolest donosi.

Negovateljica je u službi dostojanstva čoveka.

Prosečna plata profesionalca

Ukoliko negovatelj radi 8 sati dnevno, plata se kreće od 40000 rsd mesečno.

Šta je potrebno?

  • Volja za učenjem

Koja ću znanja steći?

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa 
  • Sertifikat na srpskom jeziku 
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Autori kursa Obuka za negovatelje starih su: Mirjana Lukić – menadžer u zapošljavanju, diplomirani vaspitač, Montessori vaspitač; Marija Maran – menadžer u zapošljavanju,diplomirani socijalni radnik; Prof.Dr.Sci.Med. Zlata Adamov – specijalista medicine rada, specijalista nutricionista; Dr Milo Jokanović – doktor medicine neuropsihijatar, porodični terapeut; Natalija Ivanković – medicinska sestra.

Šta mogu da očekujem?

Po upisu kursa Obuka za negovatelje starih dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji Vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da Vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.9

ocena kursa
N
Nevenka Lolić

Kampster platforma je fenomenalna za učenje! Jako mi se svidelo koliko je pregledna, veoma lako se može ispratiti sadržaj. Kroz konstante bonus poene, dobija se podsticaj za stalnim vraćanjem i učenjem. Sadržaj tema pokriva sve situacije u kojima se negovateljica može naći.Ovim putem želim da se zahvalim agenciji Mirna Kuća koja me je uputila na ovaj kurs.S' poštovanjem,Nevenka Lolić

A
Anđelka Tanasković

Kampster platforma je savrsena za ucenje. Strucno osmisljene teme, kvalitet je na zavidnom nivou. Preporucicu svim mojim prijateljima da se usavrse u svim delovima oblasti za koje su zainteresovani. Meni je bilo zabavno i predivno, a dosta toga sam uz vasu pomoc savladala. Hvala

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Test za sertifikat

Nakon što završite kurs, imate priliku da polažete završni test za sertifikat.

Prijavi se još danas po ceni od 19,500rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas