Microsoft Excel - napredni

4.9/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Microsoft Excel jedan je od najpopularnijih i najkorišćenijih programa za obradu podataka i kreiranje raznovrsnih kalkulacija i analiza.

Ukoliko se bavite izveštavanjem ili donošenjem bitnih odluka na osnovu velikog broja obrađenih podataka, kurs Napredni Microsoft Excel definitivno će vam olakšati taj proces i učiniće ga kako kvalitetnijim tako i manje stresnim, što on vrlo često ume da bude.

Automatizacija procesa obrade podataka je sve atraktivniji pravac unapređenja. Na kursu Napredni Microsoft Excel savladaćete ga i posao ćete obavljate brže i kvaltetnije!

Prosečna plata profesionalca

Napredne funkcije Excel-a vrlo često koriste menadžeri, finansijski analitičari, marketing stručnjaci, data scientists čije plate u proseku mogu biti i preko 100.000 dinara na mesečnom nivou.

Šta je potrebno?

 • Osnovno poznavanje Microsoft Excel-a

Koja ću znanja steći?

 • Brz način unosa i obrade podataka
 • Uslovno formatiranje
 • Validacija podataka
 • Izrada padajućeg menija
 • Napredne funkcije za rad sa brojevima i datumima i tekstom
 • Automatizovano filtriranje podataka
 • Kreiranje pivot tabela
 • Linkovanje podataka
 • Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Autor kursa Napredni Microsoft Excel je Miloš Jovanović, master ekonomista na Ekonomskom fakultetu u Nišu. Poseduje višegodišnje radno iskustvo u nekoliko internacionalnih kompanija, što mu je pružilo mogućnost da Excel znanja koristi u radu na obradi podataka i kreiranju kalkulacija i analiza iz oblasti marketinga, HR-a i finansija.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu Napredni Microsoft Excel možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara. Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.9

ocena kursa
Dijana Stojanović

Iako sam koristila Excel u prethodnim poslovima, nakon kursa sam postala sigurnija u rukovanju programom i rešavanju kompleksnijih problema. Kao i kroz svaki pohađani Kampster kurs, zainteresovala sam se za dalje učenje i istraživanje kroz brojne resurse na internetu, koji su, nakon kursa, postali razumljiviji, pa sam savladala i dodatne funkcije. Uživala sam da radim zadatke kroz koje sam učvrstila znanje iz prethodno pokrivenih lekcija. Kursom sam zadovoljna, kao i povratnim informacijama koje bih dobila nakon svakog predatog zadatka. Preporuka svakome ko želi da upozna brojne alate koje Excel nudi i načine na koje može sebi uštedeti vreme prilikom njegovog koriščenja.

A
Ana Vujic

Kurs je odlican. Jedino bih volela vise primera i vezbi.

Igor Prvulović

Odlican kurs, platforma i fleksibilnost u radu.

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

6

Funkcije za rad sa datumima i vremenima

Test za sertifikat

Nakon što završite kurs, imate priliku da polažete završni test za sertifikat.

Prijavi se još danas po ceni od 1,499rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas