Do savršenog tela sa Anom Petrović

5/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Kurs je namenjen svima koji žele da se osećaju lepo i srećno u svojoj koži - svaki dan! Ana Petrović će vam pomoći da prepoznate i otklonite loše navike u ishrani i da se rešite viška kilograma - bez gladovanja. Ispravnom kombinacijom namirnica, dobrom organizacijom obroka i detoksikacijom organizma uspećete da dovedete zdravlje i izgled tela do savršenstva.

Šta je potrebno?

  • Potrebna vam je želja za zdravijim načinom ishrane, motivaciju ćete dobiti uz Anine neprocenjive savete i recepte sa zdravim slatkišima.

Koja ću znanja steći?

  • Pravila zdrave ishrane: kombinovanje namirnica, obroci i pauze između obroka
  • Nutricionistički saveti za redukovanje i održavanje telesne težine
  • Čišćenje i detoksikacija organizma u kućnim uslovima
  • Poremećaji ishrane i kako se leče
  • Neograničen pristup kursu sa bilo kog uređaja
  • Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa

Ko je autor kursa?

O autoru

Autor kursa je Ana Petrović, vodeća ličnost na polju nutricionizma u Srbiji. Ana je magistar farmacije i nutricionista dijetetičar, a 2010. godine osnovala je “Nutricionistički studio Ane Petrović” koji broji više od 90.000 zadovoljnih klijenata! Svakom klijentu pristupa temeljno, a o kvalitetu njenog rada svedoči i činjenica da se na termin u nutricionističkom studiju čeka i po nekoliko meseci! 

Zbog toga je osmislila online kurs u kom će Vas naučiti kako da se hranite zdravo i na taj način redukujete telesnu težinu i poboljšate zdravlje celog organizma! Sa promenom loših navika u ishrani možete da počnete već danas - sve što Vam je potrebno su želja da izgledate i da se osećate bolje i Internet konekcija. 


Pogledajte Anin Instagram profil klikom OVDE

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu Sve što treba da znate o zdravoj ishrani  možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara. Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Sadržaj kursa

Prijavi se još danas po ceni od 1,499rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas