Copywriter

Ocena kursa: 4.9 (od 217 Kampstera)

 • 2 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 22
 • 9,999rsd 1,499rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Na kursu Copywriter naučićete kako da uvek budete misaono usklađeni sa svojim klijentom, da razmišljate o potrebama svojih potencijalnih kupaca i da svaku reč koju napišete pretvorite u uveravanje i poziv na akciju.

To nije sve: na kursu Copywriter osvrnućemo se na alate koji su potrebni za rad, na pisanje na web-u, početničke greške koje bi trebalo da izbegavate i još mnogo toga.

Baš na ovom kursu naučićete da svoja znanja i veštine prodate i poslodavcu i konzumentu sa druge strane, jer „copywriting je umetnička forma”, veština prodaje, prodaja kroz pisanje.

Prosečna plata profesionalca

Strani copywriter-i mogu godišnje da zarade i šestocifrenu cifru! Njihova satnica se kreće oko 20$ za one koji kao frilenseri rade za strana tržišta.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Copywriter

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Šta su poslovi copywriter-a
 • keyboard_arrow_right Koji su alati neophodni za rad
 • keyboard_arrow_right Šta je ubeđivanje i kako ga iskoristiti
 • keyboard_arrow_right Kako napisati uverljiv copy
 • keyboard_arrow_right Kako pisati na web-u
 • keyboard_arrow_right Zašto je bitna SEO optimizacija za copywriter-a
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 1,499rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Autorka kursa Copywriter je Milica Savić. Milica je diplomirala novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, završila više relevantnih kurseva vezanih za struku, od kojih izdvaja Web novinarstvo na iAkademiji i semestar Poslovne škole za Public relations u Beogradu. Iskustvo i znanja iz marketinga stekla radeći u zdravstvenoj, wellness i spa industriji u oblasti marketinga i PR-a, kao i kroz blogovanje i uređvanje. Radila je kao novinarka, urednica rubrike i zamenica glavne i odgovorne urednice. Trenutno uspešno frilensuje kao Content creator.

Trajanje kursa

Kurs traje 2 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

M

Mirjana Končar

Jednostavnim rečima objašnjeno gradivo. U završnom zadatku sam upotrebila 12 tačaka mislim da mi je malo suhoparan, ali ću praksom doći do "sočnosti" teksta. Želim vam svima puno uspeha, a razmišljam o novom kursu! Hvala, Mirjana

Marija

Marija Rakovic

U početku mi je bilo sve jako konfuzno, ali negde u drugoj trecini kursa sam shvatila da treba da se prepustim idejama. Super podrska i dobro koncipiran kurs su me inspirisali da i dalje ucim! :)

Tanja

Tanja Grgić

Prezadovoljna.

Snezana

Snezana Eric

Odlicno smisljen kurs sa svim korisnim informacijama kako za pocetnike i laike u ovoj struci tako i za one koji su pre upisa znali sta zele da dobiju na kraju ovog kursa. O platformi sve najbolje. Svaka novost na platformi me pozitivno iznenadi. Jedina sugestija da bih volela jos poslovnih kurseva,tipa racunovodstvo, itd i napredniji nivoi kurseva jezika.

S

Sonja Prijić

Odlično,sviđa mi se veoma i pristup i način komunikacije.

Ivana

Ivana Babic

Zaista koncizno i jasno. Svi alati su tu i koraci dobro objašnjeni. Što je još važnije, veliki akcenat je stavljen na motivaciju korisnika što je zaista za pohvalu. Puno hvala!

Andjela

Andjela Vukasinovic

Odličan kurs. Naučila sam dosta o copywritingu. Znanje stečeno u ovom kursu će mi veoma značiti za posao kojim se bavim. Hvala.

M

Milica Karic Karic

Kao početniku sa malim predznanjem iz oblasti marketinga i copywriting-a, ovaj kurs je omogućio da steknem uvid u osnove bavljenja ovim poslom i saznam više o tome ko je i šta radi copywriter. Interakcija sa mentorom je od velikog značaja i to što postoje praktični zadaci na kojima možemo da vežbamo. Platforma je prilično pregledna i laka za snalaženje. Pohvale.

Haris

Haris Sijaric

Vrlo zanimljivo gradivo. Zadaci su kvalitet u smislu da se naučeno znanje primijeni u praksi i spozna koliko se naučilo. Na neki način se gradi samopuzdanje da se uhvatite u koštac za novim izazaovima i prihvaitite poslovne ponude za koje prije nijeste mislili da možete ili smijete prihvatiti.

J

Jelena Milisavljevic

Odlicna!

O

Ognjen Vidovic

Научио сам много корисних ствари и волео бих да научим још стари везаних за ову тему.

Snežana

Snežana Ljubičić

Dobro osmišljen kurs,sa puno korisnih podataka.

M

Milan Radenkovic

Odlican uvod u copywriting.

N

Neda Aleksic

Uživala sam i mnogo naučila o osnovama copywriting-a na Vašem kursu! Hvala!

V

Veljko Tanovic

Trebalo bi da ima vise primera tekstova copywritinga i malo vise zadataka. Sve ostalo je odlicno!

Nikola

Nikola Vlaški

Generalno sam oduševljen celom Kampster platformom. Kurs za copywriting mi je mnogo pomogao, odlično je koncipiran, lako se prelazi gradivo, zanimljivo je i uvek imate feedback. Idemo dalje!

Darko

Darko Paunović

Nastavljamo da učimo i skupljamo primenjljivo znanje kao motivaciju za dalji napredak.

M

Marija Milošević Blagojević

Saznala sam neke nove stvari. Korisno, jasno i primenljivo. Sviđaju mi se i zadaci na kraju svake lekcije.

M

Miloš Stojić

Zadovoljan sam, daje opsta znanja o copywriting-u i izuzetno je jasna. SEO optimizacija je deo koj smatram da bi na kursu trebao da se pobolja, jer nisam saznao sa kursa dovoljno o SEO copywriting-u.

M

Mirjana Dejanovic

Hvala Vam na mojim prvim koracima u ovoj oblasti.Odličan kurs!

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa
8

Sistem 12 koraka

10

Završni test

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 30 min