Astrologija

Ocena kursa: 4.9 (od 118 Kampstera)

 • 4 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 64
 • 12,950rsd 2,490rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Astrologija je veština tumačenja horoskopa od davnina. Na Astrologiju nisu ostali imuni ni najupšeniji ljudi iz poslovnog sveta koji imaju svoje privatne astrologe. Kreni koracima tumačenja astrologije i natalnih karti i neka tvoji klijenti budu SVI. 

Kurs Astrologija sadrži osnovna znanja ove oblasti, a zadaci i kvizovi su osmišljeni tako da naučite da primenjujete svoja znanja i samostalno tumačite natalnu kartu! Kvalitetno ćete savladati osnove i steći znanja koja ćete moći da unapređujete.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Želja za učenjem

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Osnove astrologije
 • keyboard_arrow_right Kako tumačiti aspekte?
 • keyboard_arrow_right Kako tumačiti natalnu kartu?
 • keyboard_arrow_right Kako rešiti problem?
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 2,490rsd.

Ko je autor kursa?

Mentor kursa Astrologija je Maja Pešić, diplomirani filolog i astrolog sa višegodišnjim iskustvom koji svoju kreativnost izražava u radu sa decom, slikanju na svili i pisanju proze. Nakon ličnih i teških spoticanja u životu, otkrila je astrologiju i potpuno joj se posvetila. Studirala astrologiju na Institutu Johanes Kepler i na nju gleda kroz jedan energetski nivo što i praktikuje u radu sa klijentima. Ne misli da je sve striktno zapisano, već veruje da svi mi imamo pravo na slobodu izbora i da smo sposobni da ličnom energijom menjamo tok dešavanja. Pomaže klijentima da pronađu sebe pod težinom današnjice i da se vrate svom iskonskom biću. 

Maja vodi svoj blog na:  https://purpurnimesec.wordpress.com/ 

Trajanje kursa

Kurs traje 4 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Mila

Mila Todić

Upisala sam ovaj kurs bez mnogo očekivanja, najviše privučena cenom. Oduvek me je interesovala astrologija. Jako zanimljiv kurs! Naučila sam puno novih stvari, a da nisam ni primetila, uživala sam. Najzad mogu sama da čitam natalnu kartu i vrlo sam zadovoljna zbog toga!

I

Ivanka Mirkov

Oduševljena sam kursom, fantastično uradjeno sve! Platforma je takodje dobra. Sve pohvale!!

Irena

Irena Radojković

Odličan kurs koji mi je dao nova znanja na vrlo interesantan i lako razumljiv način. Sve pohvale i toplo preporučujem svakome koga zanima tema astrologije i ko želi imati korisne informacije o tome. Pozdrav! :)

Maša

Maša Pevac

Platforma Kampster je veoma napredna u odnosu na prethodne platforme za edukaciju koju sam koristila. Sadržaj kuša Astrologija koji sam pohađala je zanimljiv, gradivo je prezentovani tako da vas osposobi za trenutnu primenu naučnog. Interaktivnost rada u okviru kursa, što je pogodnost koju omogućava sama platforma, olakšava rad i komunikaciju i razmenu mišljenja izmedju polaznika kao i dostupnost dodatnih objašnjenja, saveta i korekcija od strane mentora. Imam samo reči hvale za mentorku Maju Pešić. Nesebično deli svoje veliko znanje sa učenicima, vrlo brzo odgovara na pitanja, daje dosta dodatnih obrazloženja, koriguje i usmerava na divan način i pri ocenama zadataka uvek daje dodatne zadatke i obrazloženje ispravke. Sadržaj kursa je zaista prilagođene pocetniku u astrologiji ali se veoma mnogo nauči u trajanju kursa. Izuzetno sam zadovoljna.

Miroslava

Miroslava Blažić

Upisala sam kurs astrologije budući da me ona uvek zanimala ali je to ostalo kao neostvarena želja. Sad mi se želja ispunila! Savladala sam osnove i podstakli ste me da saznajem i radim dalje! Očarana sam. Mnogo vam hvala!

Hari

Hari Sijaric

Zadovoljavajući!

Z

Zaga Veselic

Izuzetno sam zadovoljna sa kursom,sa podrskom Maje Pesic!Sve je objasnjeno,a svaka dilema i nedoumica resene brzo od strane Maje!Hvala na saradnji i nadam se da cete uskoro postaviti napredni kurs!Do skorog druzenja,puno pozdrava od Zage!!!

L

Lidija Anđelković

Divno,kursom sam odusevljena i puno mi je pomoglo da steknem osnovna znanja o Astrologiji. Naravno ima tu jos puno da se vezba i radi. Volela bih kada bi ste postavili i napredni kurs

Z

Zoran Sunjka

Odlican kurs ,mali ali moze dobro da se nauci.

Maja

Maja Milososki

Sve pohvale za kurs, divog mentora Maju, i tehnicku podrsku koja je u par minuta resavala sve poteskoce. Bravo!!!

A

Ana Đorđević

Savršen kurs,za kratko vreme sam naučila dosta toga o astrologiji što me je motivisalo da još više istražujem astrologiju I da se time bavim.

V

Valentina Đekić

Izuzetno sam zadovoljna, posebno saradnjom sa mentorima. I razumevawem za dodatno vreme koje nam je bilo potrebno, jer konkretno meni je značilo obzirom da sam preopterećena sa dosta obaveza. U međuvremenu sam zapazila i da ste dodavali i uobličavali platformu novim podacima koji su je prilično obogatili novim sadržajima u odnosu na ranije.

L

Ljiljana Malešević

Zaista ste odlični iznad svih mojih očekivanja i cena je veoma pristupačna jako sam zadovoljna ovim kursom upisaću sigurno još neki kurs lepo je i zanimljivo družiti se s vama.

D

Darko Popadić

Kurs je odličan.Jedva čekam kurs napredne astrologije

Maja

Maja Babic

Kurs je odlicno uradjen, naucila sam dosta o astrologiji i jedva cekam sledeci napredni kurs, upisujem ga sigurno:) Takodje veliko hvala na konstantnoj pomoci i podrsci mentorki Maji:) Veliki pozdrav:)

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

+381 62 777 244

office@thecampster.com

Vojvode Milenka 13, Beograd

Sadržaj kursa

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 30 min