Analiza tržišta

4.9/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Na kursu Analiza tržišta naučite da analizirate okruženje, tržište, konkurenciju, ali i sve one unutrašnje karakteristike svoje kompanije, kao biste sistematično upravljali razvojem i bili za korak ispred drugih. Upoznajte se sa marketinško-strategijskim tehnikama koje će vam pomoći da procenite mesto vaše kompanije na tržištu, ali i svoju vlastitu poziciju i plan budućeg razvoja.

Na kursu Analiza tržišta savladaćete tehnike koje će vam omogućiti da a usmerite razvoj svoje kompanije u pravcu koji želite ili pak svoj lični razvoj, pošto su date tehnike multifunkcionalne i takođe vam mogu pomoći u analizi vlastitih ciljeva.

Šta je potrebno?

  • Nije potrebno predznanje.

Koja ću znanja steći?

  • Analiza mikro i makro okruženja
  • Vršenje situacione analize
  • Upotreba SWOT analize u cilju pozicioniranja i planskog vođenja poslovanja
  • Upotreba SWOT analize u cilju pozicioniranja sebe i pravljenja plana razvoja vlastite karijere
  • Pravljenje plana kako da se iskoriste talenti i nedostaci pretvore u prednosti u cilju napretka u karijeri ili povećanja konkurentnosti
  • Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa
  • Sertifikat na srpskom jeziku
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu Analiza tržišta možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara. Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.9

ocena kursa
Natasa Nikic

Kurs "Analiza tržišta" je zaista sjajan. Jako je dobro koncipiran i sve je odlično opisano i objašnjeno. Zadaci su sjajni i veoma inspirativni. Za tako sveobuhvatno istraživanje kao što je tržište, objašnjava nam sve alate za uspešno rađenje analize. Zaista sam prezadovoljna, vama i mentoru kursa sve pohvale!!!

L
Ljiljana Janković

Smatram da će mi stečeno znanje iz ovog kursa biti značajno za privatni biznis kojim planiram da se bavim.

Marija Mirkovic

Apsolutno zadovoljna! Jedina sugestija koju sam imala, je da se mentor malo vise ukljuci, i uvazena je, sto mi je bitno za dalje kurseve, koje zelim da pohadjam, kako bi razvila znanje!

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Prijavi se još danas po ceni od 999rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas