Grčki jezik - Anita .

Diplomirani profesor grčkog jezika / Πτυχιούχος ελληνικής φιλολογίας

O predmetu

Vi već i govorite grčki, samo što niste svesni! Da li ste znali da je preko 50.000 reči izvedeno upravo iz grčkog jezika? 

Akademija, anatomija, aroma, arhitektura, energija, klima, mikroskop, okean, papir, simfonija, sistem, terapija, demokratija i naravno filozofija! 

Eto, već ste savladali današnju lekciju :) 

Budite kul ove godine na letovanju, naučite nešto više od Kalimera / Kalispera :D 

Πάμε να μάθουμε ελληνικά! 

O predavaču

Γεία σας! 

Moje ime je Anita i diplomirani sam filolog grčkog jezika, kulture i književnosti. Ali izbegnimo formalnosti, nikad nisam bila pristalica istih :) Pre svega sam veliki entuzijasta u učenju jezika ali i u putovanjima, a ima li lepšeg putovanja od učenja jezika, naročito GRČKOG!

Ovaj jezik je meni omogućio da spojim oba, te sam na taj način pohađala brojne stipendije u mojoj drugoj domovini. 

I sada bih vama pomogla u tome! 

Πάμε λοιπόν! 

Edukacija

  • Filološki fakultet, katedra za neohelenistiku; National and Kapodistrian University of Athens; University of Cyprus; A.U.TH. Faculty of Philosophy

Sertifikati

  • Sertifikat o položenom međunarodnom ispitu iz grčkog jezika (Ελληνομάθεια)-C2 nivοa; Sertifikat sa isticanjem o završenoj letnjoj školi Univerziteta na Kipru C2; Sertifikat o završenoj letnjoj školi na Atinskom Univezitetu C2 nivo.

Radno iskustvo

  • Filozofski fakultet - predavanje grčkog A1-A2 nivoa; Škola stranih jezika Softline; privatni časovi; stručna praksa u Ambasadi Grčke u Beogradu; prevodilačke usluge.

Ostali predavači za Grčki jezik

  • Nov predavač
  • 650

    rsd po času
Pogledaj sve