Francuski jezik - Marija C.

O predmetu

Zdravo svima! Student sam francuskog i spanskog jezika i knjizevnosti. Dajem casove osnovcima, srednjoskolcima i svima koji zele da krenu da uce francuski. Ukoliko si student, mogu ti pomoci oko odredjenih oblasti - kontaktiraj me i sve cemo se dogovoriti! :)

O predavaču

Zdravo svima! Zovem se Marija, zavrsila sam bilingvalno francusko odeljenje u gimanziji i trenutno studiram francuski i spanski jezik i knjizevnost. Ukoliko vam treba brza pomoc oko spremanja kontrolnog ili ispita - javite mi se, na raspolaganju sam, a mozemo raditi i u kontinuitetu tokom par meseci ili tokom godine - sve je stvar dogovora. Zajedno cemo se dogovoriti oko koje oblasti vam je potrebna pomoc. 

Franucski - casovi za osnovce, srednjoskolce, studente i sve koji zele da pocnu da uce francuski. 

Spanski - casovi za pocetnike

Srpski - casovi za osnovce i srednjoskolce

Naravno,  ukoliko ne spadate u neku od ovih kategorija, slobodno me kontaktirajte i u skladu sa vasim zeljama videcemo da li mogu da vam pomognem.

Pozdrav svima! :)

Edukacija

 • Deseta gimnazija ''Mihajlo Pupin''

Radno iskustvo

 • -rad sa osnovcima

Ostali predavači za Francuski jezik

Vesna Travica

Francuski jezik

Visoki zahtevi, inovativne i zabavne metode. Brzo učenje francuskog jezika- skoro sve se nauči tokom časa.

Pročitaj više
 • Nov predavač
 • 1,000

  rsd po času

Ivana Čolić

Francuski jezik

Dajem časove osnovcima i srednjoškolcima,na mojim časovima možete naučiti osnove govornog i pisanog francuskog jezika. Možete očekivati prijatnu atmosferu tokom časa a od vas se traži da budete zainteresovani za jezik i željni znanja.

Pročitaj više
 • Nov predavač
 • 700

  rsd po času

Popust na dvočas!

Ana Kostic

Francuski jezik

 S obzirom na to da mi je francuski maternji jezik, na mojim časovima ćete naučiti da koristite francuski sa pravilnim izgovorom, akcentovanjem i gramatikom. PROBNI CAS BESPLATAN!

Pročitaj više
 • Nov predavač
 • 1,000

  rsd po času
Pogledaj sve