Turizam - Jelena M.

Edukator i konsultant za turističke stanodavce

O predmetu

Postani sam svoj TURISTIČKI AGENT !!! Nauči da vodiš elektronsku knjigu gostiju, popunjavaš dokumentaciju vezanu za sve popularnije TURISTIČKE VAUČERE, blogove sa turističkim sadržajem, kreiranje sadržaja na sajtovima za svoje apartmane i marketing kojim ćeš privući više gostiju.

O predavaču

Zdravo, ja sam Jelena i bavim se turizmom već 15 godina. Za to vreme sam puno naučila o marketingu u turizmu i pratila sve promene koje su se dešavale u turizmu, a vezane su za privatne turističke stanodavce i propise koje moraju poštovati svi koji se bave izdavanjem smeštaja ,kao i sve više popularnih TURISTIČKIH VAUČERA koji su vrlo zahtevni oko popunjavanja i njihove propratne dokumentacije. Odlično poznajem sve što je potrebno jednom turističkom stanodavcu:  od propisa u vezi kategorizacije koju morate znati da Vas inspekcija ne bi kažnjavala, preko vođenja elektronske knjige gostiju koja je neophodna ,pa do marketinga koji vam je neophodan da bi pronašli goste pored sve jače konkurencije.

-  Ukoliko se bavite izdavanjem smeštaja, soba i apartmana i ne  želite da plaćate agencijama proviziju da vam odradi papirološki deo koji ste u obavezi zbog inspekcije, i 

- ukoliko želite da povećate broj gostiju za svoje smeštajne kapacitete, 

pošaljite poruku  gde možemo porazgovarati o tome šta želite da naučite i zakazati konsultacije, jer turističke organizacije ne vrše nikakvu obuku za turističke stanodavce. 

Cena konsultacija je različita u zavisnosti od oblasti koja Vam je potrebna i ide na upit.

 NAUČITE DA BUDETE SAM SVOJ TURISTIČKI AGENT  !!!!!  

POSLOVE KOJE UZ VEOMA POVOLJNU NAKNADU RADIM ZA DRUGE STANODAVCE SU VEZANI ZA :

PRIJAVE I ODJAVE GOSTIJU,

POPUNJAVANJE VAUČERA,

VOĐENJE PROFILA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ,

IZRADA SAJTOVA ZA APARTMANE ITD.

Edukacija

  • Turistički agent

Sertifikati

  • copywriting

Radno iskustvo

  • 15 godina