Nemački jezik - Sara S.

Diplomirani profesor nemačkog jezika i književnosti

O predmetu

Učenje nemačkog jezika može biti veoma korisno pogotovo ako želite da se usavršavati profesionalno, ako želite da putujete u instranstvo ili jednostavno želite da savladate gradivo u školi ili ste prosto ljubitelj jezika pa želite da naučite nešto novo i proširite svoje znanje.

Svaki učenik je individua za sebe, prvo utvrđujemo koji je nivo znanja vašeg jezika putem testa a potom pravimo personalizovani plan učenja u zavisnosti od vaših potreba i želja.

O predavaču

Profesor sam nemačkog jezik i književnosti, imam iskustva u radu sa decom, studentima i odraslima. Takođe u radu sa medicinarima, u držanju standardnih i ubrzanih kurseva. Mogućnost rada u manjim grupama.

Edukacija

 • Diplomirani profesor nemačkog jezika i književnosti, Univerzitet u Beogradu, Filološki fakultet

Radno iskustvo

 • 7 godina iskustva u predavanju nemačkog jezika

Ostali predavači za Nemački jezik

Mina Pavlović

Nemački jezik

Kurs A1.1 držim po knjizi "Schritte international Neu 1", koju posedujem u pdf formatu zajedno sa potrebnim audio zapisima. Iskustvo u držanju kursa po ovoj knjizi već imam kao student-predavač u projektu "Studenti Studentima". Kurs je moguće preći za najmanje za mesec i po dana.Časove za osnovce i srednjoškolce držim uživo, u Beogradu. Dolazim na adresu, 

Pročitaj više
 • Nov predavač
 • 1,600

  rsd po času

Popust na dvočas!

Rade Obradovic

Nemački jezik

Časovi nemačkog jezika, gramatika i konverzacija za početni nivo A1/2. Svaki čas je koncipiran tako da odgovara potrebama učenika, zajedno se dogovaramo oko materijala, kako bi učenje bilo zabavnije i produktivnije.

Pročitaj više
 • Nov predavač
 • 700

  rsd po času

Popust na dvočas!

Sneška I.

Nemački jezik

Interaktivna nastava prilagođena vašim potrebama i znanju. Kursevi za različite nivoe znanja: A1.1, A1.2, A2.1, A2.2., B1.1, B1.2, B2.1, B2.2. Rad na osnovu Schritte international, u pdf formatu, uz prateće audio zapise. 

Pročitaj više
 • Nov predavač
 • 1,200

  rsd po času
Pogledaj sve