Akcija povodom 4000 polaznika na Kampsteru

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da smo prešli broj od 4000 polaznika - Kampstera na platformi. Našu radost delimo s vama i zato pokrećemo akciju i do 80% popusta za prvih 100 prijavljenih. Pridružite se Kampster zajednici i uverite zašto ovde
Učenje nije Mučenje.
Dobrodošli.


*Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana ili na jesen - datum startovanja kursa birate vi!

Šta je Kampster?

done

Kampster je jedinstvena interaktivna onlajn platforma na srpskom jeziku na kojoj se sa lakoćom stiču tržišna znaja i razvijaju veštine. Ono što je dodatno čini posebnom je da je prilagođena tempu svakog polaznika.

done

Kampster nudi svoja znanja svakome i svuda, motiviše svojim specijalizovanim modelom gejmifikovanog i interaktivnog učenja da budeš bolji!

Kako mi to radimo?

kurs

Pomoć prijatelja je dozvoljena

Kampster podrzava zajedničko onlajn ucenje kroz study grupe.

kurs

Ocene se ne kupuju, već zaslužuju!

Takmičenje za najbolje kampstere skupljanjem poena i priznanja.

kurs

Dozvoljavamo gledanje u telefon

Multimedijalni sadržaj i responsive platforma.

kurs

Radujemo se kontrolnim zadacima

Kvizovi znanja za momentalnu procenu napretka.

Šta je to gejmifikovano učenje?

Šta je to gejmifikovano učenje?

Učenje koje nalikuje igranju igrica. Prelaziš kratke nivoe sa zadatkom na svakom nivou. Komponente gejmifikovanog učenja uključuju brojna takmičenja, prikupljanje poena i bedževa (koji dodatno nagrađuju učesnike), grupe za učenje.

Mogućnost da postaneš deo tima polaznika sa kojima možeš neograničeno komunicirati i deliti znanje, mentorstvo, u svakom trenutku rada možeš se prijaviti za besplatno mentorstvo.

Nauči i nađi posao!

Ponuda kurseva