Za učenje bez ograničenja!

Kampster je pokrenuo jedinstvenu akciju EDUPASS čijom kupovinom "otključavate" čak 20 kurseva na Kampster platformi. Iskoristite jedinstvenu šansu i uplovite u svet tržišnih znanja.

Kupovinom EDUPASSA u iznosu od 20 evra odnosno 2,360rsd imate 30 dana neograničenog pristupa ka svim kursevima na platformi. Svaki od 20 postojećih kurseva možete upisati, sticati znanja iz istih kao i raditi završne zadatke odnosno dobiti sertifikat o položenim kursevima. EDUPASS ima za cilj da vas dodatno motiviše kako biste sve ili većinu kurseva zavrsili u roku. Ali da,moguće je pretplatiti se odmah na višemesečnu članarinu!

Šta je Kampster?

done

Kampster je jedinstvena interaktivna onlajn platforma na srpskom jeziku na kojoj se sa lakoćom stiču tržišna znaja i razvijaju veštine. Ono što je dodatno čini posebnom je da je prilagođena tempu svakog polaznika.

done

Kampster nudi svoja znanja svakome i svuda, motiviše svojim specijalizovanim modelom gejmifikovanog i interaktivnog učenja da budeš bolji!

Kako mi to radimo?

kurs

Pomoć prijatelja je dozvoljena

Kampster podrzava zajedničko onlajn ucenje kroz study grupe.

kurs

Ocene se ne kupuju, već zaslužuju!

Takmičenje za najbolje kampstere skupljanjem poena i priznanja.

kurs

Dozvoljavamo gledanje u telefon

Multimedijalni sadržaj i responsive platforma.

kurs

Radujemo se kontrolnim zadacima

Kvizovi znanja za momentalnu procenu napretka.

Šta je to gejmifikovano učenje?

Šta je to gejmifikovano učenje?

Učenje koje nalikuje igranju igrica. Prelaziš kratke nivoe sa zadatkom na svakom nivou. Komponente gejmifikovanog učenja uključuju brojna takmičenja, prikupljanje poena i bedževa (koji dodatno nagrađuju učesnike), grupe za učenje.

Mogućnost da postaneš deo tima polaznika sa kojima možeš neograničeno komunicirati i deliti znanje, mentorstvo, u svakom trenutku rada možeš se prijaviti za besplatno mentorstvo.

Nauči i nađi posao!

Ponuda kurseva