Kampster vesti

GLOVO otpočeo saradnju sa srpskom kompanijom Kampster!

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

GLOVO otpočeo saradnju sa srpskom kompanijom Kampster!

Međunarodna saradnja u službi jačanja kompetencija kurira

Glovo, višekategorijska platforma koja na zahtev kupaca omogućava pristup različitim vrstama proizvoda i hrane, i srpska onlajn platforma za učenje Kampster, uspostavili su saradnju u oblasti onlajn edukacije kurira iz čak 6 zemalja sveta, koji će u narednom periodu imati priliku da stiču kvalitetna znanja, veštine i sposobnosti na interaktivnim kursevima iz 14 poslovnih oblasti.

Odgovoran pristup kuririma je osnova uspešnosti na tržištu 

Promene kojima svedočimo značajno su izmenile odnos kompanija prema zaposlenima i saradnicima. Ulaganje u obrazovanje kadrova postalo je imperativ poslovnog, ali i društvenog razvoja i kao takvo je deo strateškog plana uspešnih kompanija. Značajnu pomoć na tom putu kompanijama pružaju onlajn platforme za učenje kao što je Kampster, koja u potpunosti prati tok razvoja svakog pojedinca i sledi njihov način usavršavanja.

Za međunarodne kompanije, poput Glova, razvoj širokog spektra znanja i mogućnosti pomoći će svakom kuriru koji vrše dostavu preko aplikacije da razvije svoj profesionalni put. Štaviše, to je ulaznica za njihov horizontalni i vertikalni razvoj, doprinosi jačanju afirmativne i stimulativne klime unutar kompanije i među saradnicima, ali utiče i na pozicioniranju kompanije na globalnom tržištu.

Neformalno obrazovanje ključ uspeha u 21. veku

Zvanični podaci Evropske unije navode da 40,8% učenja koje je u vezi sa poslom spada u domen neformalnog usavršavanja sa ciljem prilagođavanja izazovima tržišta 21. veka, što dovoljno govori o tome koliko je praćenje promena važno za poslovanje.

Veštine koje prave razliku među konkurencijom, i doprinose profitabilnijim poslovnim odlukama najčešće spadaju u okvire marketinga, programiranja, i biznis znanja, a upravo su to neke od glavnih oblasti koje će kuriri koji sarađuju sa aplikacijom Glovo iz čak 6 zemalja sveta imati priliku da uče na Kampster platformi.

O promenama na tržištu i važnosti celoživotnog razvoja, suosnivačica i CEO Kampstera, dr Ana Ranitović, ističe: 

- Od ljudi se danas očekuje da stalno uče, da to rade celog života i da se edukuju iz raznovrsnih oblasti, tako da obrazovanje ne može da se obavlja na isti način kao ranije. Na Kampsteru smo povezali savremenu tehnologiju, gejmifikaciju, interaktivnost i socio-emocionalne elemente tradicionalnog sistema podučavanja kako bismo podržali svakog korisnika i pomogli mu da ostvari maksimalne rezultate u procesu učenja. Kako smo već dobili potvrdu više od 400.000 korisnika, uvereni smo da će naš jedinstveni model učenja doprineti razvoju kurira koji sarađuju sa Glovom.

Podsećamo da se o važnosti neformalnog i celoživotnog usavršavanja govori i u dokumentima Evropske komisije, gde se ističe da su nove veštine osnova ne samo za nove poslove već i za celokupan društveni razvoj na nacionalnom i međunarodnom nivou. Saradnja između kompanija Glovo i Kampster to i potvrđuje.

Tekst objavljen na portalu: SrbijaDanas

2022-11-23

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: