Kampster vesti

Važno priznanje: Kampster dobio nagradu - Najbolji neakademski edukator

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Važno priznanje: Kampster dobio nagradu - Najbolji neakademski edukator

U okviru AFA Talent Development Foruma 2022, organizovano je nagradno takmičenje u nekoliko značajnih kategorija. Pravo učešća imali su svi privredni subjekti ili organizacije koje na bilo koji način podstiču kreiranje i razvoj talenata, odnosno kroz različite programe edukaciju podstiču napredak obrazovnog i poslovnog sektora.

Među brojnim kandidatima Kampster se izdvojio kao najbolji u kategoriji “Najbolji neakademski edukator”. Bravo za sve nas 🥳

Ovo je spisak pobednika AFA takmičenja:

  • Najbolja kompanija za razvoj talenata – IKEA Srbija
  • Najbolji program praksi za mlade – Generali Osiguranje Srbija
  • Najbolji program za dodatnu edukaciju zaposlenih – Mercator-S
  • Najbolji primer partnerstva kompanije i fakulteta – Huawei Technologies
  • Najbolji neakademski edukator – Kampster
  • Najbolja talent inicijativa – Mercator-S
  • Najistaknutiji mentor – Sanja Miladinović, PepsiCo
  • Specijalna nagrada za razvoj Job-ready studenata – Vesna Damnjanović, FON

Zadovoljstvo nam je što smo se našli među privrednicima koji kontinuirano rade na jačanju biznis i marketing kompetencija, šire svest o važnosti kontinuiranog usavršavanja i jačaju samopouzdanje mladih da nastave u pravcu razvoja svojih veština, znanja i talenata.

Ovogodišnji AFA Talent Development Forum 2022 ugostio je neka poznatih svetskih imena na polju edukacije, među kojima izdvajamo Kimo Lähdevirta, finskog ambasadora koji je istakao neke od ključnih prednostima jedinstvenog finskog sistema obrazovanja. 

Znate li gde leži njihova uspešnost? 

No alternative text description for this imageU pristupu koji u potpunosti prati individualne karakteristike svakog učenika. Finska nema standardizovane testove i kod njih se svi učenici ocenjuju na individualnoj osnovi. Takođe, u jednom razredu predaju dva ili čak tri nastavnika koja se međusobno nadopunjuju i pomažu učenicima koji nisu savladali određeni deo gradiva.

Metodologiju dobrih praksi primenjujemo i mi na Kampsteru! Kroz forume i study grupe Kampster polaznici imaju priliku da uče u zajednici, međusobno se podstiču na napredak i razgovaraju sa autorima i mentorima koji im na razne načine pomažu da brže i lakše savladaju gradivo.  Probajte i vi da učite sa nama, rezultate obećavamo 😀

U okviru foruma organizovana je i studentska debata pod stručnim nazivom “Ovaj Dom veruje da je odgovornost za kreiranje i razvoj talenata više na poslodavcima nego na obrazovnom sektoru” u okviru koje su studenti Ekonomskog fakulteta i Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, isticali važnost neformalnog obrazovanja i celoživotnog učenja.

Ako ste i vi svesni činjenice da su programi neformalnog obrazovanja model edukacije koji daje konkretna i praktična znanja, koje odmah možete da primenite u praksi, gde ćete pronaći bolje kurseve nego u ponudi najboljeg neakademskog edukatora - na Kampsteru! 😀

Pridružite nam se i pronađite najbolje kurseve za sebe.

2022-04-27

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: