Kampster vesti

Prijavi se za BESPLATNO mentorstvo i nauči kako da pokreneš sopstveni biznis

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Prijavi se za BESPLATNO mentorstvo i nauči kako da pokreneš sopstveni biznis

Želiš da pokreneš sopstveni biznis, ali ne znaš šta? Ili imaš ideju, a ne znaš kako?

Ovaj mentorski program je upravo za tebe

Obrazovna kompanija Kampster pokreće mentorski program za sve vas koji vidite sebe kao lidera u biznisu, osnivača nove kompanije ili organizacije, direktora u sopstvenoj firmi ili osobu koja živi svoje snove, poznata je u svojoj branši i ostvaruje zavidne poslovne i finansijske rezultate.

Zašto je mentorstvo odličan način razvoja uspešnih preduzetnika?

Mentorstvo vam pruža priliku da primenite uspešne modele razmišljanja, rada i aktivnosti ljudi koji su već ostvareni u polju biznisa i preduzetništva, a koji će biti vaši mentori. Nećete morati da razmišljate da li je neka ideja dobra za ulaganje, u šta uložiti, kako pratiti finansijske parametre i kako ih poboljšati, već sva pitanja možete pitati direktno vaše mentore koji su prošli kroz dileme koje vi trenutno imate.

Razvoj biznisa ima niz izazova od pravnih pitanja, preko budžetskih, pa sve do organizacijskih i strategijskih, i osnovna razlika između uspešne i neuspešne biznis priče je upravo u tome koliko ste bili dobro usmereni, mentorisani i vođeni kroz rolerkoster preduzetništva.

Međunarodna istraživanja pokazuju da čak 76% izvršnih direktora smatra da je mentorstvo jedan od dva najbolja alata za razvoj lidera i uspešan razvoj svojih organizacija/kompanija.

Znate li šta je drugi alat? Motivisanost mentija (onog koji se mentoriše - a to ste upravo vi) da prihvati savete, znanje i iskustvo mentora.

Šta vas očekuje u okviru našeg mentorskog programa?

  • Saznaćete šta je biznis - kakve obaveze nosi, šta zahteva od osnivača, koje izazove ima, kako se razvija.
  • Naučićete kako nastaju poslovne ideje - saznaćete kako preduzetnici razmišljaju, na koji način postavljaju prioritete, kako optimizuju poslovne obaveze i prave balans između privatnog i poslovnog života.
  • Otkrićete kako se postavlja poslovna organizacija - kako se koriste resursi, znanja i veštine osnivača, šta od veština osnivač mora da ima i kada je pravo vreme za pokretanje biznisa. 
  • Muči vas pitanje šta da pokrenete? Ne brinite, od naših mentora saznaćete kako su oni rešavali ovakve izazove i na koji način su otkrili koji biznis žele da razvijaju.
  • Naučićete da držite fokus i kažete NE sagorevanju i stresu, a DA optimalnoj potrošnji vremena, snage, energije i resursa. Jer ako nečega ima premalo ili previše, nije dobro, a vi morate naučiti šta je najbolje za vas.
  • Stećićete samopouzdanje da nakon mentorskog programa odete u APR i ozvaničite svoj biznis 😀

Ko će biti vaši mentori?


Dr Ana Ranitović, Oxford PhD, Founder at Kampster, Research Intelligence Coordinator at University of Groningen

Ana Ranitović diplomirala je sociologiju, a doktorirala antropologiju na Univerzitetu u Okfordu kao Chevening i Clarendon stipendista.  Znanje i decenijsko internacionalno iskustvo u data analitici, istraživanju i upravljanju EU projektima usmerila je u pokretanje više uspešnih biznisa. Ana je CEO i suosnivač, ali i Research Lead edtech kompanije Kampster, kao i izvršni direktor email marketing platforme za ecommerce RoiChamp. Angazovana je i kao savetnik upravnog odbora Univerziteta u Groningenu u domenu drustvenog impakta nauke.

 


Miloš Jovanović, MD at Kampster, Biznis lider i dobitnik nagrade “40 under 40” u biznisu

Miloš Jovanović je završio osnovne studije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Specijalističke studije u oblasti Marketing menadžmenta završio je na Fakultetu Organizacionih nauka istog univerziteta. Izvršni je direktor Kampstera i dobitnik nagrade “40 under 40”.

Vlasnik je marketinška agencija “WE CAN” i firme za regrutaciju i posredovanje u zapošljavanju FERON. Miloš je i predsednik odbora Grupacije agencija za zapošljavanje pri Privrednoj komori Srbije.


 

Stanko Arsenijević, Full-Stack Web Developer, CTO at Kampster

Stanko Arsenijević je preduzetnik i full stack web developer. Nakon višegodisnjeg rada kao frilenser u oblasti web programiranja, prelazi u preduzetništvo i postaje suvlasnik i izvršni direktor srpskog edtech startup-a Kampster.

Takođe, Stanko je i izvršni direktor RoiChamp email marketing platforme za ecommerce.

Znanja i veštine u oblasti programiranja i preduzetništva, Stanko je osim na primeru Kampstera i RoiChamp-a, implementirao u više start-up biznisa koji su u fazi razvoja.

 

Koliko traje programa i kad počinje?

Mentorski program kompanije Kampster je u potpunosti besplatan i traje 3 meseca, počinje 30. maja i traje do 30. avgusta. Da, da, ovo će biti vaše nezaboravno leto koje će vam u potpunosti promeniti život, osnažiti vaše ideje i ugurati vas u svet preduzetništva.

Koliko učesnika će biti obuhvaćeno programom?

Pravo učešća ima svako od vas, ali će program pohađati samo 3 kandidata. Svaki naš mentor bira jednog kandidata sa kojim će raditi do kraja mentorskog programa, a prilikom prijave na program i vi birate sa kojim mentorom želite da radite.

Ako se poklopite, BRAVO - Win-Win opcija za sve 😀

Kako se realizuje program?

Program se u potpunosti realizuje onlajn, putem Meet ili Zoom alata za komunikaciju. Na početku programa se upoznajete sa mentorom i dogovarate dinamiku rada, kao i termine za 1 na 1 onlajn sastanke koji će se održavati jednom do dva puta mesečno. 

Tokom trajanja programa mentori kontinuirano prate vaš rad i napredak, pred vama stavljaju brojne izazove i suočavaju vas sa realnim problemima u preduzetništvu. Njihov zadatak je da vas osnaže da preuzmete inicijativu u mentorskom radu.

Mentori su u obavezi da vam pružaju pismene ili usmene analize o zadacima koje realizujete, beleže napredak koji ostvarujete u pojedinim oblastima, daju vam konkretne savete na poteškoće i/ili probleme za preduzimanje korektivnih akcija. Nakon završenog programa, mentori pripremaju izveštaj o napretku koji će vam biti i odlična stavka u CV-ju i biografiji. 

Vi postajete jedan od 3 mentija Kampster obrazovne kompanije koja posluje na 6 tržišta sveta. Ovo uopšte nije mala stvar! 😀

Kako da se prijavite na program?

Da biste bili deo ovog programa, i da bi baš vas odabrali naši mentori potrebno je da se prijavite klikom na dugme za prijavu i kroz Google Formu nam kažete zašto bi trebalo vas da odaberu. 

P.S. Budite kreativni, budite svoji, pokažite svoju spremnost da razmišljate preduzetnički, ne morate ništa o biznisu da znate, važno je da imate želju i entuzijazam. Nije teško, probajte, nemate šta da izgubite, a puno toga možete dobiti! Imajte na umu da su naši mentori mladi, otvorenog uma, prate trendove i vole da čuju zanimljivosti o svakom od vas

Obezbedite sebi besplatan rad sa mentorima koji posluju na preko 6 tržišta sveta. Čekamo vaše prijave!

 

PRIJAVITE SE

2022-04-15

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: