Novi kursevi

Novi kurs: Poslovni engleski

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Novi kurs: Poslovni engleski

Dragi Kampsteri,

Koliko puta čujete da je engleski jezik ključan za ostvarivanje internacionalnih saradnji? Vrlo često, zar ne? Međutim, uglavnom pronalazite kurseve jezika koji nisu usmereni na poslovnu komunikaciju. 😕 Zato smo za vas rešili da napravimo kurs “Poslovni engleski”.

Na kursu ćete imati priliku da naučite najvažnije fraze i bogat vokabular koji će vam pomoći i u situacijama da tražite posao u inostranstvu ili da vam se ukazala prilika da poslovno putujete i komunicirate sa strancima.

Naša saradnica i autorka kursa “Poslovni engleski”, Ksenija Šoškić, svoje višegodišnje iskustvo u podučavanju engleskog jezika prenela vam je na zanimljiv način kroz kurs, tako što je u pomoć pozvala i pomoćnike Maxa i Sally, koji su u komunikaciji sa poslodavcem po imenu James. 

Kroz praktične primere dvosmerne komunikacije videćete kako teče razgovor za posao, i otkrićete kako je neko od njih oduševio poslodavca, a neko nije dobio posao. Pitate se ko? Otkrićete kroz kurs 😀 i naučiti kako i vi da zainteresujete poslodavca, smelo komunicirate na engleskom jeziku i samostalno se snalazite u različitim poslovnim aktivnostima.

Practice makes perfect! Let's go!

PRIJAVITE SE

2022-04-13

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: