Novi kursevi

Novi besplatan kurs: Saveti za zdrav gubitak kilograma

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Novi besplatan kurs: Saveti za zdrav gubitak kilograma

Dragi Kampsteri,

Mučite li muku sa kilogramima? Koliko puta ste kretali na dijetu, ali bezuspešno? Zastanite na trenutak i razmislite šta je bio razlog da odustanete od ideje o dijeti. Da li je bila prerigorozna za vas?

Uglavnom se većina vaših odgovora svodi na jedno - ograničenje kalorija nije poželjno, a može biti i vrlo štetno. Pa šta je onda rešenje, pitate se? 😏

Unošenje manje kalorija nego što je potrebno vašem telu dovodi do gubitka telesne mase.

Da biste saznali šta je poželjno da jedete, a šta nije, zatim i šta je dobro da kombinujete, a šta ne, preporučujemo vam naš besplatan kurs pod nazivom “Saveti za zdrav gubitak kilograma”.

Osim toga što vam pomažemo da na jednostavniji način saznate šta su ugljeni-hidrati, proteini i masti, dajemo vam i predloge za jelo ukoliko se nađete u gradu i/ili želite da jedete u restoranu. Upoznajemo vas i sa pravilom 25% koji pravi balans u nedeljnoj ishrani i pomaže vam da se hranite zdravo, gubite na masi, a ne odričete se puno “omiljene” hrane.

Na kraju, ne puštamo vas da odete sa kursa samo puni znanja nego i entuzijazma, zato smo vam pripremili i super izazov u trajanju od 10 dana. Unapred obećavamo da nije teško i možete početi već sutra. Za one jako vredne i odlučne - već danas 😀

O čemu se radi na izazovu, saznaćete u kursu. 

Krećemo!

PRIJAVITE SE

2022-03-25

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: