Kampster vesti

Kampster je pobednik Star Venture Pitching takmičenja za Zapadni Balkan

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Kampster je pobednik Star Venture Pitching takmičenja za Zapadni Balkan

Početkom 2021. godine Kampster je dobio izuzetnu priliku da učestvuje u Star Venture programu Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) koji podstiče progres inovativnih start-up preduzeća. Više o tome možete saznati OVDE.

Kvalitetan razvojni program, praktični alati i mentorska podrška u okviru Star Venture programa značajno su doprineli unapređenju Kampster strategije poslovanja koja teži ne samo da stvori motivišuće okruženje za učenje, već i da promeni svest polaznika o efikasnosti onlajn kurseva i značaja koju neformalno usavršavanje ima za njihov lični i profesionalni napredak.

Od 100 ideja Kampster Pitch odabran kao najbolji 

Radeći intenzivno na modernizaciji poslovnog pristupa učešćem na različitim radionicama Star Venture programa, stekli smo pravo da učestvujemo na EBRD takmičenju za najbolji Star Venture Pitch. 

Od čak 100 start-up pitch ideja, odabrano je šest najboljih, među kojima se Kampster našao na prvom mestu, kao najbolji od najboljih!

Pored Kampstera, među najboljim našli su se i sledeći učesnici EBRD Star Venture programa 2020/21:

  1. Med-Rep 
  2. Pixyle 
  3. QPick 
  4. HireApp 
  5. Ambra 

Potvrda međunarodnih investitora: Kampster je start-up izuzetnog razvojnog potencijala

Star Venture Pitching događaj podrazumevao je petominutno predstavljanje investitorima - Constantinos Nikolaidisu (Velocity Partners VC) i Vedranu Blagus (South Central Ventures) koji su kroz diskusiju sa osnivačem Kampstera, dr Anom Ranitović, porazgovarali o potencijalima Kampster kompanije, poslovnom modelu, društvenom i socijalnom uticaju, ali i finansijskim projekcijama za naredni period.

Odličan feedback međunarodnih investitora još jedan je dokaz uspeha Kampster poslovnog pristupa i metodologije rada. 

Smelo nastavljamo dalje i još jednom dokazujemo da je učenje za pobednike!

2021-02-22

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: