Novi kursevi

Novi kurs: WooCommerce - Napredni alati za prodaju

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Novi kurs: WooCommerce - Napredni alati za prodaju

Dragi Kampsteri,

Ukoliko tragate za poslovnim idejama koje vam na mesečnom nivou mogu doneti značajan uspeh i primetan novčani dohodak, onda nikako ne smete da izostavite edukacije na polju WooCommerce alata. Otuda, Kampster vam je pripremio kurs pod nazivom “WooCommerce - Napredni alati za prodaju” koji je sve što vam treba za uspešan biznis.

Na kursu ćete saznati kako kreirati poslovni imejl, instalirati AliDropship plugin, zatim i kako ga podesiti u skladu sa potrebama vaše onlajn prodavnice. To znači da ćete na ovom kursu steći konkretna znanja na koji način se dodaju proizvodi pomoću ovog plugin-a, kako se ispunjava porudžbina i vrši cashback. 

Sigurni smo da ste i sami svesni ćinjenice da vaš onlajn biznis neće uspeti ukoliko nemate i dobre marketing alate, zato vam kroz kurs “WooCommerce - Napredni alati za prodaju” predstavljamo i dodavanje Google Search Console i Facebook Pixel-a, kao i Google Analytics. Tu nije kraj! 

Kurs vam daje i konkretne savete za email marketing automatizaciju, kreiranje sekvenci dobrodošlice vašim klijentima, ali vas i obučava kako da rešite izazov napuštenih korpi u vašoj onlajn prodavnici.

Nema čekanja, najbolje vreme za početak je - sada!

PRIJAVITE SE

2022-01-31

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: