Novi kursevi

Novi kurs: Priprema Erasmus+ projektnih predloga za obrazovne ustanove

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Novi kurs: Priprema Erasmus+ projektnih predloga za obrazovne ustanove

Dragi Kampsteri,

Da li ste znali da je Erasmus+ 2021. godine ušao u novi sedmogodišnji period sprovođenja koji će trajati do 2027. i za ovaj period predviđen je budžet od čak 26 milijardi evra? Ovo je mnogostruko veći budžet od prethodnih i pravo je vreme da i vi obezbedite deo novca za razvoj i unapređenje rada svoje obrazovne ustanove i nastavnog kadra.

Ako niste sigurni kako se pripremaju Erasmus+ projektni predlozi, ne brinite Kampster ima rešenje - pripremili smo vam novi kurs koji temeljno i detaljno objašnjava svaki korak.

Erasmus+ program nudi sredstva za finansiranje različitih vrsta projekata, uključujući transnacionalne mobilnosti učenika, studenata i nastavnog osoblja. Kako su ta sredstva ipak ograničena, od vas se zahteva da pripremite predlog kvalitetnog projekta čiji su ciljevi i rezultati usklađeni sa vrednostima koje Erasmus+ podržava. 

Da bi vaš predlog oduševio donatore neophodno je da iskoristite cake i brojne savete koje vam u kursu “Priprema Erasmus+ projektnih predloga za obrazovne ustanove” deli naš autor, Ivana Dimitrijević, projektni analitičar sa višegodišnjim iskustvom u pripremi projekata. Naučićete koji su elementi projektnog predloga najvažniji, kako se definišu ciljevi i bira tema projekta. Objasniće vam i kako se formira projektni tim, pronalazi inspiracija za pripremu projekata, ali vas i upućuje na neke od projektnih poziva koji će biti aktivni u narednom periodu. Ovo je šansa koji ne smete da propustite!

Kurs je namenjen svima vama koji želite da iskoristite prednosti projektnog finansiranja kako biste obezbedili svojoj ustanovi bolje uslove i radno okruženje, svojim učenicima kvalitetnije obrazovanje, a nastavnom kadru savremene nastavne alate i tehnologiju, ali i priliku da otputuju u inostranstvo. 

Steknite sva potrebna znanja i pripremite kvalitetne Erasmus+ projektne predloge koji donose rezultate.

PRIJAVITE SE

2022-01-19

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: