Kampster motivacija

Pitali smo polaznike - na koji način su vam pomogli Kampster kursevi?

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Pitali smo polaznike - na koji način su vam pomogli Kampster kursevi?

Više od 220.000 ljudi prijavilo se tokom poslednje četiri godine na brojne kurseve na Kampsteru. Samo od početka ove godine, gotovo 70.000 vas upisalo je neki od naših kurseva. Kako je pre 4 godine Kampster nastao sa idejom da reši problem motivacije u online učenju, na ove brojke smo vrlo ponosni.

Postavili smo im seriju pitanja u vezi sa tim koliko su Kampster kursevi doprineli razvoju njihovih karijera ili ličnom razvoju.

Odgovori su raznorsni, od toga da je jednom našem polazniku kurs Frontend - Angular pomogao da položi ispit, do toga da je jedna polaznica zahvaljujući znanjima koje je stekla pronašla bolji posao, a sada se nada još boljem! Postoje polaznici koji naglašavaju da osim stečenih znanja, najviše cene samopuzdanje koje su stekli na našim kursevima - bilo da se ono odnosi na konretnu oblast (na primer, samopuzdanje u korišćenju nekog stranog jezika), bilo da im znači što su nešto završili do kraja i prešli na teži nivo. Jedan ispitanik navodi:

Pohađani kursevi su unapredili moje dosadašnje veštine, komunikacione kompetencije i čine da se osećam vrednijom i samopouzdanijom osobom. Takođe zadovoljavaju moju potrebu za istraživanjem i učenjem novih veština, održavaju moju radoznalost.

Druga polaznica, posebno je zadovoljna time kako navođenje naših kurseva utiče na njeno traženje posla, pa navodi:

Pa, dosta mi je raznovrsniji CV i primamljiviji poslodavcima gde konkurišem, jer sam ja sve što sam završila i ubacila u svoju biografiju. Baš je evidentno, na intervjuima koje sam obavila, da su njihova opažanja pozitivna!

Nama samo ostaje da joj poželimo sreću i da nađe pravi posao za sebe!

Ono što polaznici najčešće navode kao najpozitivnije strane naših kurseva, jeste njihova pristupačnost i sama forma, odnosno Kampster modtod učenja, pa se tako ređaju komentari:

Na svim kursevima mi je najinteresantnije to što nije samo tekst koji čitamo, već ima i dosta primera, zanimljivih kvizova i provera znanja.

Lekcije su kratke i jasne, brzo se prelaze, dosta se toga zapamti već nakon prvog čitanja. A posebno su mi bili zanimljivi i korisni kvizovi na kraju lekcija.

Super je cena kurseva. Ja često imam problem da se odlučim, tako da je Kampster sjajna stvar da probam sve što me zanima, a da za to ne potrošim hiljade evra.

Jako mi se dopada što mogu da pristupim u bilo koje vreme, što imam podršku mentora kad god mi zatreba i što su provere znanja tako postavljene da naučeno znanje odmah i koristiš.

Hvala polaznicima na lepim rečima. Kampsetr tim će nastaviti svoja istraživanja, komunikaciju sa polaznicima i otvorenost za ideje i predloge.

U narednom periodu očekuje nas nekoliko većih projekata koje smo osmislili imajući u vidu potrebe i komentare naših polaznika, kao i najnovije svetske trendove u online eudkaciji.

 

Verujemo da možemo da napravimo najbolju platformu za online učenje, a Kampster zajednica nam u tome jako pomaže.


Ukoliko već nisi deo nje, pridruži nam se!

2021-11-12

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: