Kampster za nastavnike

Olakšajte sebi rad na projektima pomoću Asana digitalnog alata

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Olakšajte sebi rad na projektima pomoću Asana digitalnog alata

Ako ste nastavnik koji voli da učestvuje u različitim domaćim ili međunarodnim projektima, sarađuje sa nastavnicima iz svoje i drugih škola, organizuje sa učenicima različite aktivnosti koje traju duži period ili rukovodite školom, Kampster vam predstavlja najbolji digitalni alat za koordinaciju i menadžment vašim obavezama i aktivnostima kroz kurs “Asana - Project Management alat”.

Zašto je “Asana” najbolji alat koji će vam pomoći da ostanete produktivni i organizovani?

Digitalni alat “Asana” je svemoćni alat koji nudi praktično rešenje za upravljanje produktivnošću kako za timove, tako i za pojedince kojima je potrebna veća kontrola nad zadacima, obavezama i projektima. Takođe, alat nastavnicima pruža pomoći pri:

  • Izradi plana lekcije koje imaju niz podzadataka sa rokovima
  • Upravljanje informacijama, napredovanjem i ostalim važnim detaljima vezanim za sve učenike u odeljenju ili svim nastavncima u okviru škole, projektnim saradnicima ili učesnicima u projektu
  • Upravljanju projektima koje treba završiti, dajući veću kontrolu nad zadacima koji su hitni, primarni i važni, u odnosu na zadatke sa daljim rokom izrade

Reč je o alatu koji nudi besplatnu i plaćenu verziju, sa sjajnim funkcijama u obe verzije. Osim veće kontrole nad obavezama, Asana nudi i integraciju sa vašim školskim domenom, Google kalendarom ili onlajn podsetnicima. Ovo je sjajna mogućnost za sve nastavnike koji vode projekte ili školske lidere, koji pomoću ovog alata mogu jednim klikom da delegiraju zadatke, upućuju komentare, olakšaju komunikaciju i praćenje, ali i jasno postavljaju ciljeve i rokove.

Šta ćete saznati na dvomesečnom “Asana” kursu?

Učešćem na kursu “Asana - Project Management alat” upoznaćete se sa svim prednostima korišćenja ovog alata, steći ćete digitalne veštine rada na projektima ili u timu i moći ćete sami da upravljate timom, kreirate zadatke i projekte. Takođe, polaznici će naučiti i kako se sortiraju liste zadatka, kako se vrši njihovo premeštanje u prioritetne odeljke, ali i na koji način se kreira radni prostor za saradnju više korisnika.

Kurs veoma temeljno predstavlja sve funkcionalnosti alata i koncipiran je kroz 24 nastavne lekcije i oblasti koje opisuju detaljne korake rada sa “Asana” alatom. Za usvajanje praktičnih digitalnih veština, pripremili smo vam čak 23 provere znanja. Nakon savladanog kursa dobićete i teorijska i praktična znanja i veštine, ali i vrednu stavku za vaš CV - jer je “Asana” najcenjeniji alat u oblasti project menadžmenta.

Praktična znanja, popust i šta još?

  • svim nastavnicima koji dođu do završnog dela i uspešno reše test koji sumira sve naučeno na kursu Kampster izdaje besplatan sertifikat za stručno usavršavanje unutar ustanove
  • tokom trajanja kursa obezbeđen vam je 24/7 pristup platformi
  • materijali sa kursa su vam dostupni zauvek
  • Kampster tehnička podrška vam stoji na raspolaganju za sva pitanja u toku pohađanja kursa

 

PRIJAVITE SE

2023-07-09

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: