Nizozemski jezik - razina A1.1

4.9/5 ocjena tečaja

Zašto baš ovaj tečaj?

Na tečaju Nizozemski jezik - razina A1.1 temeljito ćete se upoznati s osnovama nizozemskog jezika. Učeći riječi i izraze koji u nizozemskom imaju najčešću upotrebu, obogaćivat ćete svoj vokabular i usporedno, s lakoćom, svladati gramatiku kroz lekcije koje su tematski osmišljene.

Campster online tečajevi jezika su koncipirani tako da vam pruže sve što je neophodno kako biste mogli progovoriti strani jezik: Tečaj sadrži teoriju, ali naglasak stavlja na praksu - na mnoštvo kvizova, zadataka i vježbi koje se zahvaljujući pametnom algoritmu prilagođavaju vašoj individualnoj razini i napretku. Uz sve to i podršku mentora svladajte jezik za samo 15 minuta vježbe dnevno - ili vježbajte neograničeno!

Budući da se učenje jezika temelji na ponavljanju, pripremili smo vam veliki broj zanimljivih i interaktivnih kvizova, testova i zadataka na kraju svake lekcije i svake razine. Lista nepoznatih riječi vas također čeka, ne samo nakon svake završene cjeline, već je integrirana u sve lekcije i tijekom cijelog trajanja tečaja. Svaka lekcija sadrži i audio snimke koje će vam pomoći svladati pravilan izgovor riječi. Rječnik je integriran u lekcije, tako da u svakom slučaju možete saznati značenje neke riječi i čuti audio snimku izgovora.  Svladajte početnu razinu nizozemskog jezika za 3 mjeseca (ili brže ako ste vrijedni!) na tečaju Nizozemski jezik - razina A1.1 

Prosječna plaća

Poznavanje jezika je velika prednost pri zapošljavanju na raznim pozicijama.

Što je potrebno?

 • Volja za učenjem

Koja ću znanja steći?

 • Zamjenice u nizozemskom jeziku
 • Osnovne glagole u nizozemskom jeziku
 • Kako se sporazumjeti u svakodnevnim situacijama?
 • Osnovna glagolska vremena u nizozemskom jeziku
 • Prijedlozi u nizozemskom jeziku
 • Najčešći izrazi u nizozemskom jeziku
 • Detaljan sadržaj možete vidjeti na dnu stranice

Potvrde i certifikati

Svi polaznici koji uspješno polože tečaj dobivaju:

 • Potvrdu o pohađanju tečaja
 • Certifikat na hrvatskom jeziku
 • Certifikat na engleskom jeziku

Šta mogu očekivati?

Po upisu tečaja Nizozemski jezik - razina A1.1 dobivate potvrdni mail od naše tehničke podrške, kao i upute za upotrebu Campster platforme. Tečaju možete pristupiti u bilo koje doba, s računala ili mobilne platforme i pratiti ga slijedeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam adekvatne savjete za uspješno usvajanje novih znanja i vještina. Osim toga, odmah postajete član Campster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli učiti u grupi, kao i potražiti pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponuditi.

Sadržaj tečaja

Kupi ovaj tečaj po cijeni od 19.99KM.

Dodaj u košaricu

Pitanja?

Kontaktiraj nas