Kako postati finansijski slobodan

4.9/5 ocjena tečaja

Zašto baš ovaj tečaj?

Dobro došli!

Imate želju da putujete svijetom, ne razmišljajući o računima i godišnjem odmoru. Upravo je ovo mjesto gdje možete napokon da naučite kako postati finansijski slobodan i da napokon novac radi za vas, dok Vi radite sa svojim životom šta želite. Ali ne postoje čarobne prečice, a ipak ovo je jedna od njih. Zato krenimo odmah u magičnu i zabavnu zemlju finansijske pismenosti da bi saznali kako postati bogat.

Kako postati finansijski slobodan predstavlja potpuno novi način razmišljanja koji će vas dovesti do postizanja određenih ciljeva u životu. Kurs vam predstavlja kako možete postati bogati kroz zabavno učenje i niz zadataka. Novim mentalnim šemama potrudićemo se da uspostavimo novi način razmišljanja koji će učiniti od vas bogatu i srećnu osobu.

Postaćete biznismen i investitor, postaćete osoba koja više ne mora da brine oko plaćanja računa, da li ima dovoljno novca kada uđe u restoran ili da li njegovoj porodici fali nešto. Nećete imati godišnje, jer ćete ih uzimati kada želite. Imaćete kompletnu slobodu, što je jedan predivan cilj koji trebate ostvariti.

Hajde da ostvarimo svoje snove, jednim sitnim korakom.

Prosječna plaća

Beskonačna finansijska sloboda

Što je potrebno?

  • Spremnost za pravljenje grešaka i rizikovanje
  • Volja i želja za učenjem

Potvrde i certifikati

Svi polaznici dobivaju potvrdu o pohađanju tečaja.

Svi polaznici koji uspješno polože tečaj dobivaju Certifikat.

Tko je autor tečaja?

Autor ovog tečaja je Ognjen Simić, osoba koja sebe voli nazvati avanturistom, istraživačem i onim koji kreira, gradi. Autor, preduzetnik, trener, nutricionista i, kao što uviđate, osoba koja voli da uči.

 „Pravite greške i učite, formula za uspjeh.“

Šta mogu očekivati?

Po primitku uplate dobivate potvrdni mail od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Campster platforme. Tečaju možete pristupiti u bilo koje doba, s računala ili mobilne platforme i pratite ga slijedeći ritam koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savjete za uspješno usvajanje novih znanja i vještina. Osim toga, odmah postajete član Campster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli učiti u grupi, kao potražiti pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponuditi.

Sadržaj tečaja

Kupi ovaj tečaj po cijeni od 19.99KM.

Dodaj u košaricu

Pitanja?

Kontaktiraj nas