Campster vijesti

GLOVO započeo suradnju s tvrtkom Campster! Evo o čemu je riječ!

Campster Admin

GLOVO započeo suradnju s tvrtkom Campster! Evo o čemu je riječ!

Međunarodna suradnja u službi jačanja kompetencija dostavljača

Glovo, višekategorijska platforma koja na zahtjev kupaca omogućava pristup različitim vrstama proizvoda i hrane, i online platforma za učenje Campster, uspostavili su suradnju u području online edukacije dostavljača iz čak 6 zemalja svijeta, koji će u narednom periodu imati priliku stjecati kvalitetna znanja, vještine i sposobnosti na interaktivnim tečajevima iz 14 poslovnih područja.

Odgovoran pristup dostavljačima je temelj uspješnosti na tržištu 

Promjene kojima svjedočimo značajno su izmijenile odnos kompanija prema zaposlenima i suradnicima. Ulaganje u obrazovanje kadrova postalo je imperativ poslovnog, ali i društvenog razvoja i kao takvo je dio strateškog plana uspješnih kompanija. Značajnu pomoć na tom putu kompanijama pružaju online platforme za učenje kao što je Campster, koja u potpunosti prati tijek razvoja svakog pojedinca i slijedi njihov način usavršavanja.

Za međunarodne kompanije, poput Glova, razvoj širokog spektra znanja i mogućnosti pomoći će svakom dostavljaču koji vrši dostavu preko aplikacije da razvije svoj profesionalni put. Štoviše, to je ulaznica za njihov horizontalni i vertikalni razvoj, doprinosi jačanju afirmativne i stimulativne klime unutar kompanije i među suradnicima, ali utječe i na pozicioniranje kompanije na globalnom tržištu.

Neformalno obrazovanje ključ uspjeha u 21. stoljeću

Službeni podaci Europske unije navode da 40,8% učenja koje je u vezi s poslom spada u domenu neformalnog usavršavanja s ciljem prilagođavanja izazovima tržišta 21. stoljeća, što dovoljno govori o tome koliko je praćenje promjena važno za poslovanje.

Vještine koje prave razliku među konkurencijom, i doprinose profitabilnijim poslovnim odlukama najčešće spadaju u okvire marketinga, programiranja, i biznis znanja, a upravo su to neke od glavnih područja koje će dostavljači koji surađuju s aplikacijom Glovo iz čak 6 zemalja svijeta imati priliku učiti na Campster platformi.

O promjenama na tržištu i važnosti cjeloživotnog razvoja, suosnivačica i CEO Campstera, dr. Ana Ranitović, ističe: 

- Od ljudi se danas očekuje da stalno uče, da to rade cijelog života i da se educiraju iz raznovrsnih pdručja, tako da se obrazovanje ne može obavljati na isti način kao ranije. Na Campsteru smo povezali suvremenu tehnologiju, gamifikaciju, interaktivnost i socio-emocionalne elemente tradicionalnog sistema podučavanja kako bismo podržali svakog korisnika i pomogli mu da ostvari maksimalne rezultate u procesu učenja. Kako smo već dobili potvrdu više od 400.000 korisnika, uvjereni smo da će naš jedinstveni model učenja doprinijeti razvoju dostavljača koji surađuju s Glovom.

Podsjećamo da se o važnosti neformalnog i cjeloživotnog usavršavanja govori i u dokumentima Europske komisije, gdje se ističe da su nove vještine osnova ne samo za nove poslove već i za cjelokupan društveni razvoj na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Suradnja između kompanija Glovo i Campster to i potvrđuje. 😀

2022-11-28

Autor: Campster Admin

Imate pitanja za Campster? Javite se: