Campster vijesti

Lijepe vijesti: Campster dobio nagradu - Najbolji neakademski edukator

Campster Admin

Lijepe vijesti: Campster dobio nagradu - Najbolji neakademski edukator

U okviru AFA Talent Development Foruma 2022, organizirano je nagradno natjecanje u nekoliko značajnih kategorija. Pravo sudjelovanja imali su svi poslovni subjekti ili organizacije koje na bilo koji način potiču kreiranje i razvoj talenata, odnosno kroz različite programe edukaciju potiču napredak obrazovnog i poslovnog sektora.

Među brojnim kandidatima Campster se izdvojio kao najbolji u kategoriji “Najbolji neakademski edukator”. Bravo za sve nas 🥳

Ovo je popis pobjednika AFA natjecanja:

  • Najbolja kompanija za razvoj talenata – IKEA Srbija
  • Najbolji program praksi za mlade – Generali Osiguranje Srbija
  • Najbolji program za dodatnu edukaciju zaposlenih – Mercator-S
  • Najbolji primjer partnerstva kompanije i fakulteta – Huawei Technologies
  • Najbolji neakademski edukator – Campster
  • Najbolja talent inicijativa – Mercator-S
  • Najistaknutiji mentor – Sanja Miladinović, PepsiCo
  • Specijalna nagrada za razvoj Job-ready studenata – Vesna Damnjanović, FON

Zadovoljstvo nam je što smo se našli među onima koji kontinuirano rade na jačanju biznis i marketing kompetencija, šire svijest o važnosti kontinuiranog usavršavanja i jačaju samopouzdanje mladih da nastave u smjeru razvoja svojih vještina, znanja i talenata.

Ovogodišnji AFA Talent Development Forum 2022 ugostio je neka poznatih svjetskih imena na području edukacije, među kojima izdvajamo Kimo Lähdevirta, finskog ambasadora koji je istaknuo neke od ključnih prednosti jedinstvenog finskog sustava obrazovanja. 

Znate li gdje leži njihova uspješnost? 

U pristupu koji u potpunosti prati individualne karakteristike svakog učenika. Finska nema standardizirane testove i kod njih se svi učenici ocjenjuju na individualnoj osnovi. Također, u jednom razredu predaju dva ili čak tri nastavnika koji se međusobno nadopunjuju i pomažu učenicima koji nisu svladali određeni dio gradiva.

Metodologiju dobrih praksi primjenjujemo i mi na Campsteru! Kroz forume i study grupe Campster polaznici imaju priliku učiti u zajednici, međusobno se potiču na napredak i razgovaraju s autorima i mentorima koji im na razne načine pomažu da brže i lakše svladaju gradivo.  Probajte i vi učiti s nama, rezultate obećavamo 😀

U okviru foruma organizirana je i studentska debata pod stručnim nazivom “Ovaj Dom vjeruje da je odgovornost za kreiranje i razvoj talenata više na poslodavcima nego na obrazovnom sektoru” u okviru koje su studenti Ekonomskog fakulteta i Fakulteta organizacijskih znanosti Sveučilišta u Beogradu, isticali važnost neformalnog obrazovanja i cjeloživotnog učenja.

Ako ste i vi svjesni činjenice da su programi neformalnog obrazovanja model edukacije koji daje konkretna i praktična znanja, koja odmah možete primijeniti u praksi, gdje ćete pronaći bolje tečajeve nego u ponudi najboljeg neakademskog edukatora - na Campsteru! 😀

Pridružite nam se i pronađite najbolje tečajeve za sebe.

2022-05-05

Autor: Campster Admin

Imate pitanja za Campster? Javite se: