Campster vijesti

Campster među svjetskim obrazovnim liderima na “Expo 2020” u Dubaiju

Campster Admin

Campster među svjetskim obrazovnim liderima na “Expo 2020” u Dubaiju

Kao edtech kompanija s najvećom zajednicom korisnika u regiji, Campster ima ogroman zadatak da kontinuirano napreduje, prati svjetske trendove, pomiče okvire online učenja i virtualno okruženje prilagodi svakom pojedinačnom korisniku. Kako bismo u tome i uspjeli i zadržali lidersku poziciju na polju online edukacije otvoreni smo za prihvaćanje najnovijih edtech rješenja, dovodimo svjetsku praksu u našu regiju i umrežavamo se sa inozemnim revolucionarima na ovom području.

S tim u vidu, počasno smo sudjelovali na najvećoj svjetskoj manifestaciji “Expo 2020”, u okviru tematskog tjedna posvećenog znanju i učenju koji je trajao od 12. do 18. prosinca 2021.

“Expo Dubai 2020” - prikaz obrazovanja koje nam dolazi

“Dubai Expo 2020” je manifestacija koja okuplja svjetske lidere na području javnog djelovanja, tehnološke industrije, obrazovanja, umjetnosti i kulture. Ova izložba je i mjesto susreta najnovijih znanstvenih znanja, tehnoloških rješenja i futurističkih predviđanja koja imaju cilj pripremiti kreatore obrazovnih sustava na budućnost koja nam je sve bliža.

Ovogodišnji Dubai “Expo” ugostio je čak 192 zemlje svijeta, veliki broj obrazovanih institucija i impozantan broj sudionika koji ujedinjeno ističu da obrazovanje kakvom se teži povezuje održivost i fleksibilnost, ali i moderna tržišna znanja, vještine i mogućnosti. Campster je među prvima u regiji prepoznao ovu potrebu i objedinio tržišno orijentirana znanja i vještine kroz praktične online tečajeve koje su prošli provjeru stručnjaka i provjeru preko 250.000 polaznika!

Kao jedan od glavnih zaključaka svjetske “Expo” izložbe je da se vizija suvremenog obrazovanja mora temeljiti na praktičnom znanju, usmjerenom istraživanju i osluškivanju tehnoloških i društvenih potreba, kao osnove za progresiju. To je ujedno i glavna poruka koju je srpski paviljon, čiji je dio bio i Campster, poslao kroz slogan „Inspired by the Past, Shaping the Future”.

Širimo misiju online obrazovanja: Campster inovacije privukle interes sudionika Dubai “Expo 2020”

Osim ekskluzivne prilike da se vide inovacije iz svih dijelova svijeta, na ovogodišnjem “Expo” događaju Miloš Jovanović, Managing director i Stanko Arsenijević, CTO, su ispred Campstera predstavili sudionicima iz europske regije moderna Campster edtech dostignuća na polju online edukacije. Tom prilikom istaknuli su da je brzo i lako učenje moguće, ako se ono odigrava u interaktivnom i afirmativnom okruženju koje nagrađuje polaznika, prati njegov tempo napredovanja i zadržava visoku razinu interaktivnosti.

Ideje koje su Campster predstavnici podijelili sa ostalim sudionicima “Dubai Expo 2020” manifestacije poslužit će kao osnova za nove suradnje, projekte i aktivnosti planirane za naredni period. Ovo je bila i sjajna prilika da se Campster misija proširi i tako doprinese razvoju obrazovanja na svjetskoj razini.

Značajne pohvale Campster je dobio za pristup i metodologiju rada, kontinuirano praćanje i vođenje polaznika kroz online edukaciju, razvoj study grupa, praktičan rad i široku ponudu tema koje omogućavaju svakom polazniku da napreduje na privatnom ili poslovnom planu.

Uvjerite se i vi u efikasnost Campster tečajeva i pogledajte najpopularnije pakete usavršavanja koji će vam pomoći da postanete cijenjeni stručnjak u području programiranja, digitalnog marketinga, biznis  vještina i još mnogo toga.

2022-01-04

Autor: Campster Admin

Imate pitanja za Campster? Javite se: