Novi tečajevi

Novi tečaj - Napredni email marketing za ecommerce

Campster Admin

Novi tečaj - Napredni email marketing za ecommerce

Dragi Campsteri,

Nakon velikog broja upita o naprednoj razini tečaja email marketinga, obogatili smo našu ponudu za još jedan tečaj i to upravo - “Napredni email marketing za ecommerce”.

Email marketing čini najvažniji stup prodajne strategije najuspješnijih globalnih online prodavaonica. Email je bio i ostao najmoćniji kanal dostupan suvremenom marketingu, a u ovom tečaju dr. Ana Ranitović (Oxford University) i Roichamp, automatizirani email marketing alat, pokazat će vam 10 ključnih strategija koje možete odmah primijeniti kako biste višestruko uvećali prodaju.

Sigurno ste čuli da je email marketing jedini oblik marketinga koji za svaki potrošeni 1$ donosi 40$ (ma koliko zvuči nevjerojatno, ovo je istina), ali složit ćete se da, kad sjednete pisati mail, to ne ide baš lako. Pitanja s kojima se suočavate su što treba poslati, kome i kada.

  • Treba li svima svakodnevno slati mail?
  • Možete li samo napisati “kupi odmah” i prodaja će uslijediti?
  • Trebate li pružiti vrijednost svojim čitateljima i koja bi to vrijednost trebala biti?

Svjesni ste toga da je poželjno koristiti mailove dobrodošlice jer oni ostvaruju 10-15% prihoda online prodavaonice, ali vam je baš mrsko baviti se time. A što je s mailovima napuštenim košaricama? Imaju li oni uopće poantu? (O da, itekako!)

Ako ste se pronašli u ovome, ne brinite. Bili smo na istom mjestu i razumijemo vas u potpunosti.

Uložili smo svoje znanje, vrijeme i ljudske resurse kako bismo istražili što je ono što univerzalno radi za sve, od malih biznisa do korporacija. I našli smo rješenje. :)

Ne bi bilo fer da vas pustimo da ponovite cijeli naš proces istraživanja. Zato smo kreirali tečaj “Napredni email marketing za ecommerce” kako biste već tijekom učenja imali pripremljene mailove, taktike i strategije koji zaista potiču prodaju.


Nadamo se da ćete uživati u učenju :)

PRIJAVITE SE

2022-02-04

Autor: Campster Admin

Imate pitanja za Campster? Javite se: