Novi tečajevi

Novi tečajevi - Microsoft Power BI i Asana - Project Management alat

Campster Admin

Novi tečajevi - Microsoft Power BI i Asana - Project Management alat

Dragi Campsteri,

Imamo dva ova tečaja za vas - Microsoft Power BI - Asana - Project Management alat!

Microsoft Power BI

Mnogi od vas kontaktirali su nas s pitanjem kada ćemo napisati tečaj Microsoft Power BI. Doista slušamo što nam kažete, jer nam vaše povratne informacije pomažu da budemo bolji. Pa kad nešto zatražite od Campstera, uglavnom to i dobijete🙃 

Predstavljamo vam novi tečaj na našoj platformi - Microsoft Power BI - tečaj o jednom od najaktualnijih softvera danas! Kako vam ne bismo oduzeli vrijeme koje bismo potrošili na prijevod, odlučili smo vam ponuditi izvorni tečaj.

Bez obzira na to radite li (ili tražite posao) u proizvodnoj ili uslužnoj djelatnosti, multinacionalnoj korporaciji, maloj marketinškoj agenciji ili nekoj neprofitnoj organizaciji, jedno je sigurno: dobre poslovne odluke donose se na temelju točnih i pravovremenih informacija i analiza, a Microsoft Power BI omogućuje interaktivnu obradu svih relevantnih podataka!

Stečene vještine mogu vas razlikovati na tržištu rada i učiniti stručnjakom u području poslovne inteligencije (eng. Business Intelligence, BI).

Asana - Project Management alat

Svjesni ste toga da vam komunikacija sa suradnicima često oduzima previše vremena. Zapravo, više radnog vremena posvetimo komunikaciji nego samom radu

Sve češće online poslovanje, širenje timova i ubrzani rokovi, dosta otežavaju komunikaciju i koordinaciju posla. Gotovo svaki tim mora imati alat koji koristi za organizaciju i komunikaciju, odnosno za project management. Jedan od najpoznatijih alata upravo je Asana, kreirana još 2008. s ciljem poboljšanja produktivnosti zaposlenih u Facebook-u, ali je komercijalno lansirana tek 2012. godine. Sad je tu, unaprijeđena i testirana - nema razloga da je i vi ne isprobate!

Uz sve to, iskustvo rada u Asani, odlična je stavka za vaš CV!

Asana tečaj će vam uštedjeti vrijeme, a vrijeme je novac, i omogućit će vam da zaista surađujete bez napora. A da ne biste više proveli ni jedan dan bez Asane, odlučili smo vam uštedjeti vrijeme i ne čekati prilagodbu, već vam postaviti original tečaj.

2021-06-10

Autor: Campster Admin

Imate pitanja za Campster? Javite se: